Put your heart into what you do.

Vandaag had ik de eer om aan 72 studenten van het HEC uit Luik een online lezing te geven over employer branding en het belang van werken vanuit je hart. Waarom leren we studenten om te zoeken naar een job, te passen in een bedrijf, in plaats van hen te leren voelen waar hun hart echt blij van wordt?


Maar hoe kan je je hart volgen, als je er nooit contact mee maakt? We deden samen een hartopenende meditatie. Waauw, wat een bijzondere ervaring voor de groep en voor mezelf! Ik had best wel wat schrik dat de jongeren zouden afhaken, maar iedereen bleef en ik mocht heel veel dankbare reacties ontvangen. Het toont hoe ontzettend belangrijk het is om rust te vinden in deze tijd waar de angst zo voelbaar aanwezig is.


Ieder van ons heeft de kracht om te werken vanuit zijn hart. Stop met gewoon uitvoeren, voel waar jouw hart echt blij van wordt en zet stappen in die richting.

Hoe arm zijn bedrijven die mensen zien als uitvoerende werkkrachten en kostenposten. Hoe rijk zouden ze zijn als ze mensen echt laten creëren vanuit hun hart. Zodat een bedrijf een team van mensen is die een missie deelt, die elkaar voedt in creativiteit en zo relevante vernieuwing brengt. De bedrijven van morgen zijn bedrijven die mensen in hun hart dragen.

Wil jij ook voelen waar jouw hart blij van wordt? Wil je contact maken met je hart? De basiscursus hartsbewustzijn start opnieuw op maandag 1 maart. Of contacteer me voor een sessie Werken vanuit je hart.

Vicky Willems