Zet je hart in werking.

Stel je voor dat een bedrijf terug een plek wordt waar je samenwerkt aan de realisatie van een vervullend project. Stel je voor dat jij elke dag je hart kunt uitleven en bijdraagt aan een groter geheel door wat je doet. Hoe zou dat voelen? 

Een utopische droom zegt de stem van je hoofd? Een keuze weet je hart!

Laat de overtuiging los dat werken enkel moeten is omdat het niet anders kan. Stel je open voor de mogelijkheid dat jij zelf alles in handen hebt om uit het leven te halen wat er in zit. Het enige wat het vraagt is om je blik te verschuiven: van de beperking, naar de mogelijkheid, van moeten voor een ander, naar willen vanuit je hart. 

Zie deze bijzondere tijd als een uitnodiging om bewust te kiezen hoe jij wilt bijdragen? Hoe jij vanuit jouw kracht een verschil kan maken? Hoe jij je perspectief wil verruimen, je stap voor stap wil openstellen voor een andere manier en definitie van werken. Sta jezelf toe om te ervaren dat je echt ten volle kan bijdragen door helemaal jezelf te zijn. 

Tijdens deze dagworkshop Werken vanuit je hart help ik je om:

  • Oprecht te voelen waar je hart blij van wordt

  • Belemmerende overtuigingen in kaart te brengen en los te laten

  • Jouw hartskracht te visualiseren 

  • Vrede te vinden in alles wat is en waar jij nu staat op je pad

  • Vreugde en speelsheid terug toe te laten in je leven

Let go of how you thought your life should be, and embrace the life that is trying to work your way into consciousness.


Interesse? 

Op dinsdagavond 29/9 organiseer ik van 20.30u tot 21.30u een zoom sessie om de workshop toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. Wil je er bij zijn? Schrijf je in via het contactformulier.

Inschrijven voor de dagworkshop?

Alle praktische info over de workshop vind je hier. Op zaterdag 3/10 geef ik de workshop in Strombeek-Bever bij Tool-s-box of op zaterdag 17/10 in Diepenbeek bij Atelier Moss

Schrijf je meteen in via www.moremovingmiracles.com of via het contactformulier.

Recensies van vorige deelnemers

“Stilstaan bij werk en wat werk voor je betekent. Verbinden met jezelf en anderen, komen tot je eigen kern en hierover reflecteren met anderen in een veilige, aangename omgeving. Ik vond het heel waardevol om eerst los te komen van het schema 'werk' in deze maatschappij: het KAN anders.”


”Tijd nemen om mezelf te beschouwen, input en feedback van de anderen te krijgen was voor mij zeer waardevol. Het proces doormaken onder begeleiding van Vicky, maakt het haalbaar om de overgang te maken van hoofd naar hart.Ik apprecieer de eenvoud. Geen hoogdravende theorieën, maar meteen naar de essentie, waardoor je zenuwstelsel helemaal ontspannen is om nieuwe inzichten te laten ontstaan.”

“Mensen denken dat gelukkig zijn in hun job en voldoening hebben niet voor hen weggelegd is. Voor deze mensen is de workshop erg geschikt. Je betrekt iedere deelnemer actief, je nodigt hen uitnodigt om deel te nemen zonder hen tot iets te verplichten. Je hebt een warme, zachte uitstraling maar toch met 2 voeten op de grond.”

“Het is andere benadering dan de klassieke loopbaancoaching, een verfrissende workshop die verder gaat dan 5 stappen naar je droomloopbaan, maar echt naar de essentie gaat.”